ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

permissos.gr

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  11-17/5/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική καθώς τρεις πλανήτες γίνονται ανάδρομοι πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι στόχοι μας θα καθυστερήσουν. Σπουδές ,ταξίδια θα γίνονται μετ’ εμποδίων οπότε εκ των πραγμάτων θα χάνονται πολλές ευκαιρίες. Ακόμα δεν μπορούμε να έχουμε άπλετη την αίσθηση της ευχαρίστησης γιατί η κοινωνικότητα πρέπει να είναι μειωμένη και τα υλικά αγαθά (χρήματα) θα καθυστερήσουν. Όμως παρ’ όλα αυτά δε θα χάσουμε τη φιλοσοφική μας διάθεση και την επινοητικότητά μας στο να βρίσκουμε τρόπους να περνάμε καλά.

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Κρόνος γυρνά ανάδρομος και όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου δεν μπορείτε να σταθεροποιήσετε ακόμα τις σχέσεις σας σε μια ομάδα. Στις 12/5 ο Ερμής βοηθά την επικοινωνία με άτομα κύρους και εξουσίας π.χ. προϊστάμενος ή άτομα μεγαλύτερα στην ηλικία μέσα σε κοινή δράση όπως είναι π.χ. μια εταιρία. Ο Άρης από την άλλη φέρνει ψυχολογική αναστάτωση. Είναι μια εβδομάδα για σοβαρές συζητήσεις που θα έχουν αποτελέσματα στο μέλλον.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ουδέτερη εβδομάδα που στην αρχή ίσως αισθανθείτε ανασφάλεια στην καριέρα ή μια αστάθεια που θα είναι περαστική. Έχετε την ανάγκη να ενσωματωθείτε σε μια παρέα, ομάδα, σύλλογο κτλ. Ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα θέλατε να απομονωθείτε και ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που μιλάτε, έτσι θα αποφύγετε διενέξεις με την παρέα, το σύλλογο κτλ ή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ακόμα και για ιδεολογικούς ή οικονομικούς λόγους. Όλες οι ενέργειες επικεντρώνονται στα οικονομικά. Φροντίζετε λοιπόν να αναδείξετε τις ανάγκες σας σε σχέση με το τι προσφέρει η καριέρα σας. Ίσως αναιρέσετε κάποιους στόχους αποκαλύπτοντας κάποιους ριζοσπαστικά αντίθετους ή διαφορετικούς. Στο τέλος παρά τις δυσκολίες καταφέρνετε να επιβάλετε τις καινούργιες προοπτικές που έχετε, σε οικονομικά θέματα ή σε αυτό που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Ο Δίας είναι ανάδρομος και ίσως αργήσει το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Καινούργια δεδομένα για πολλούς από εσάς που πρέπει  πρώτα να καταλάβετε και δευτερεύοντος να προσαρμοστείτε. Η εβδομάδα είναι ουδέτερη αλλά έχετε το θετικό ότι μπορείτε να σταθεροποιήσετε με πρακτικό τρόπο ( όπως το συνηθίζετε άλλωστε) συμφωνίες με άτομα κύρους και εξουσίας σε ότι έχει σχέση με οικονομικά θέματα. Ο Κρόνος με την αναδρομή του δείχνει ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή εμπόδια στο αποτέλεσμα, όμως έχετε δώσει το στίγμα σας για το τι ακριβώς ζητάτε. Ο Άρης σας κάνει πιο δραστήριους ή πιο επιθετικούς στα πλαίσια μιας ομάδας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μπορείτε να χειριστείτε πιο εύκολα οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργηθεί, με πιο μεγάλη ηρεμία. Η εβδομάδα είναι ουδέτερη και έχετε την δυνατότητα να αποφορτιστείτε από την ένταση της προηγούμενης. Το Σαββατοκύριακο θα θελήσετε να βρεθείτε με την παρέα σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά) και λάμπετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Στην αρχή της εβδομάδας δεν θα αποφύγετε τους τσακωμούς με ανθρώπους που συμμετέχετε σε μια κοινή δράση. Όμως για εσάς είναι ένα  πολύ σημαντικό διάστημα που θα ανατρέψει ή καλύτερα θα αποκαλύψει μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Μέσα από μια αναγέννηση που έχει βαθιές ρίζες ανακαλύπτετε ένα καινούργιο τρόπο να σκέφτεστε αλλά και να ενεργείτε. Στο τέλος της εβδομάδας ανοίγονται καινούργιες προοπτικές για ταξίδια, σπουδές και στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής που είναι σε κυριαρχία στο ζώδιο σας μπαίνει στο δεκαήμερό σας και σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Στις 12/5 ο λόγος σας είναι εποικοδομητικός και ίσως καταφέρετε μετά από προσπάθεια, να πείσετε και να πετύχετε σε ένα νομικό θέμα. Επίσης μπορείτε να στοιχειοθετήσετε τις απόψεις σε φιλοσοφικά ή επιμορφωτικά θέματα. Επειδή όμως ο Κρόνος είναι ανάδρομος, μπορεί να αργήσουν τα ποθητά αποτελέσματα. Ο Άρης φέρνει στους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου εντάσεις ή υπερδραστηριότητα σε θέματα καριέρας ή στόχων.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Έχετε την δυνατότητα να αναδιοργανωθείτε. Στην αρχή μπορεί να αισθανθείτε λίγο ψυχικά ευάλωτοι, όμως στην συνέχεια θα βρείτε την αισιοδοξία να ασχοληθείτε με καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδος και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου, πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να διαρρέουν κουτσομπολιά ή συκοφαντίες που θα σας εκνευρίσουν. Οι ενέργειες που κάνατε μέχρι τώρα και δεν μπορούν ακόμα να δημοσιοποιηθούν, φαίνεται ότι έχουν θετικά αποτελέσματα σε χρηματοοικονομικό επίπεδο, όπως δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές κτλ. Όμως δεν θα έχουν άμεσα αποτελέσματα ή θα αφορούν παλιότερες εκκρεμότητες που διευθετούνται ετεροχρονισμένα. Η Αφροδίτη που γυρνά ανάδρομη δεν αναιρεί τα θετικά αλλά ίσως καθυστερήσει θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθητική και την καλλιτεχνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μυστικές συζητήσεις σας παραπέμπουν σε σταθεροποίηση υποχρεώσεων σε χρηματοοικονομικά θέματα. Είναι μία περίοδος που πολλά θα λέγονται αλλά λίγα θα μπορείτε να αντιληφθείτε γιατί πολλά από αυτά θα λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Στα μέσα της εβδομάδας ο Άρης σας κάνει πιο δραστήριους, έχετε ανάγκη να φύγετε από τα τετριμμένα, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας πιο πολύ σε πνευματικούς ή φιλοσοφικούς τομείς.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας ίσως να είστε πιο ευαισθητοποιημένοι στη σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας .Η αίσθηση της οικονομικής ανασφάλειας θα είναι έντονη. Σας δίνεται η δυνατότητα να περάσετε ήρεμα ,με μόνη ίσως παραφωνία αλλαγές ή ανατροπές σε ομαδικούς χώρους. Ουδέτερη εβδομάδα, ευκαιρία να ανασυνταχθείτε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας θα βρεθείτε σε αντιπαράθεση με τους ομοϊδεάτες ή ανθρώπους με κοινή δράση για θέματα οικονομικά. Ίσως να έχουν σχέση με κοινά οικονομικά συμφέροντα ή υποχρεώσεις όπως δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. αποφύγετε την ένταση. Η εβδομάδα μπορεί να αρχίζει με ένταση όμως η δημιουργικότητα και οι ενέργειες σε κοινές δράσεις σας κάνει να αλλάξετε ριζικά κάποιες συνεργασίες. Αυτή η μετάλλαξη θα έχει απρόβλεπτα θετικά αποτελέσματα. Επωφεληθείτε και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις γιατί είναι μια ευνοϊκή και τυχερή περίοδος.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδίου είναι μια ευκαιρία να σταθεροποιήσετε την παρουσία σας σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Θέματα που σας πιέζουν από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες δεν εξαφανίζονται, είναι όμως σε αναμονή. Ο Άρης στα μέσα της εβδομάδας σας κάνει έντονα ανταγωνιστικούς αλλά και ανυπόμονους σε ερωτικά θέματα, αλλά και σε ότι αφορά χρηματοοικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους όπως δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές, επενδύσεις κτλ. Γίνεστε πιο κοινωνικοί και έχετε συναντήσεις με ανθρώπους ή παρέες που έχετε κοινές δράσεις και κοινά ενδιαφέροντα. Προσοχή σε ανατροπές στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου. 

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που έχετε την δυνατότητα να την χειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία. Στις αρχές ασχολείστε με απλά καθημερινά θέματα και αργότερα με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που είστε και πιο ευαισθητοποιημένοι.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του δεκαημέρου, στην αρχή τις εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε τσακωμούς, διαπληκτισμούς και διάσταση απόψεων με συνεργάτες-συνεταίρους ή τους/τις συντρόφους, θα έχετε διαφωνίες  στους σκοπούς και στόχους. Έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια και το ενδιαφέρον στην καριέρα και την κοινωνική καταξίωση. Στα τέλη της εβδομάδας μέσα από ριζικές ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο, τελικά παίρνετε αυτό που σας αξίζει.  Ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένετε για το τελικό αποτέλεσμα, είστε ευχαριστημένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα, που οφείλεται στις ανατροπές και στα ξαφνικά γεγονότα που σας ανάγκασαν, για το καλό σας πάντα, να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου πρέπει να αναμένετε τις ανατροπές το επόμενο διάστημα. Ο Κρόνος γύρισε ανάδρομος και παλιές εκκρεμότητες που αφορούν την υγεία ή εργασιακά  έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Μπορείτε, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, να κάνετε συμφωνίες που θα σας εξυπηρετούν ώστε να διαχειρίζεστε πιο εύκολα πρακτικά θέματα στην καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται να κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες για επαγγελματικά θέματα που θα βοηθούν και σε κοινωνικό επίπεδο, αρκεί να είστε ρεαλιστές. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα έχετε αντιπαλότητες με τον/την σύντροφο ή τους άμεσους συνεργάτες σας. 

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή ή εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Η καθημερινότητα σας απορροφά στην αρχή, αλλά αργότερα προσηλώνεστε στις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Αναπληρώστε την χαμένη σας ενέργεια και αξιολογήστε τις προτεραιότητές σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχει νευρικότητα και τάσεις αντιπαράθεσης στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι χρειάζεται προσοχή σε μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Ριζικές αναθεωρήσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την δημιουργία και τον έρωτα μέχρι πρότινος,  λόγω του ότι κάτι ήταν σαθρό και διαβρώθηκε και κάτι καινούργιο δημιουργείται. Όμως με διαφορετικούς κανόνες και με διαφορετικό τρόπο σκέψης, η φιλοσοφία ζωής αλλάζει και αυτό είναι για το καλό σας και μόνο. Τύχη σε ότι αφορά τον έρωτα, τα παιδιά και την δημιουργία.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός είναι η αιτία που έχετε συνέχεια ανατροπές στα οικονομικά σας που αφορούν υποχρεώσεις σε τρίτους και αυτό επηρεάζει τώρα εσάς που έχετε γεννηθεί στα μέσα του δεκαημέρου και μετά. Στις αρχές της εβδομάδας κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες που σας κατοχυρώνουν σε χώρους εκπαίδευσης ή έχετε νέα που περιμένατε από μακριά. Ο Άρης δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα και υποχρεώσεις που σας κρατούν σε εγρήγορση και στο χώρο εργασίας. Προσοχή και στην υγεία σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς και αυτό σας βοηθά να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Στην αρχή προσηλώνεστε σε πράγματα που σας ευχαριστούν και αργότερα ασχολείστε με καθημερινά και πρακτικά θέματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου, μπορεί να έχετε εντάσεις για οικονομικά θέματα που θα εξυπηρετούσαν ένα δημιουργικό σχέδιο ή τη διασκέδαση σας. Στις 15/5 είστε στραμμένοι σε υποχρεώσεις που μέσω της οικογένειας μπορείτε να διευθετήσετε. Πιθανόν να σας απασχολήσουν δάνεια, ασφάλειες, επενδύσεις ή κληρονομιές που μπορεί να κλονίζουν τα θεμέλια της οικογενειακής ζωής αλλά μέσα από το οικείο περιβάλλον θα έχετε εύνοια για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων. Ευνοϊκή περίοδος για να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν υποχρεώσεις σε ακίνητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η οικογένεια και γενικά ο χώρος του σπιτιού απαιτεί την προσοχή σας και αυτό σας πιέζει. Θα κάνετε συζητήσεις με την οικογένεια  που θα ξεκαθαρίζουν τη θέση σας σε οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους. Στα μέσα της εβδομάδας γίνεστε πιο μαχητικοί και διεκδικείτε το ταίρι σας, δεν θα λείψουν και οι ανταγωνισμοί. Έντονη μαχητικότητα και καλλιτεχνική πρωτίστως δημιουργία.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Περάσατε μια έντονη εβδομάδα, τώρα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα και να ανασυνταχθείτε. Στην αρχή συναισθηματικά και μέσα στο χώρο του σπιτιού αισθάνεστε αστάθεια, αλλά λίγο αργότερα θέλετε να μπείτε και πάλι στην ενεργή δράση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος του ζωδίου, η αρχή της εβδομάδας σας επιφυλάσσει εντάσεις στην οικογένεια και με τον/την σύντροφο. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις με τους οικείους σας. Μετά τις 15/5, για άλλη μια φορά, καταλαβαίνεται ότι ο τρόπος που κινήστε μιλάτε και συναναστρέφεστε, έχει αλλάξει. Ότι αφορά το περιβάλλον σας, έχουν γίνει ή θα γίνουν τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα. Στο επίκεντρο της δράσης είναι ο/η σύντροφος ή οι συνεργάτες όπως και νομικά θέματα. Γραπτά, μετακινήσεις και συμφωνίες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ευνοϊκή στάση του κοντινού σας περιβάλλοντος π.χ. συγγενείς και φίλοι, σε συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η μέχρι τώρα δυσκολία να επικοινωνήσετε ή να μετακινηθείτε σας κρατούσαν πίσω. Ίσως είναι η εποχή να επαναφέρετε στο προσκήνιο συζητήσεις για συμφωνίες και συνεργασίες. Ο Ερμής βοηθά την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ο ανάδρομος Κρόνος καθυστερεί την κοινωνική σας ευελιξία. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα υπάρχει ένταση στην οικογένεια. Επίσης προσοχή σε μικροατυχήματα στο χώρο του σπιτιού. Η καθημερινή σας ζωή αλλάζει καθώς και οι συνθήκες εργασίας όλο αυτό το διάστημα. Αρχίστε να προσαρμόζεστε!

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι πιο βατή και μπορείτε να αναδιοργανωθείτε. Το πλανητικό σκηνικό είναι ουδέτερο. Συγγενικά πρόσωπα π.χ. αδέρφια μπορεί να σας απασχολήσουν με προσωπικά τους θέματα. Δύσκολο αυτό το διάστημα να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας, εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου, να αποφεύγετε στους διαπληκτισμούς με άτομα από το περιβάλλον σας. Υπάρχει περίπτωση να έχετε εντάσεις που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα. Δύσκολες οι συμφωνίες στις 11/5. Επίσης καλό θα είναι να προσέχετε και τις μετακινήσεις σας και προσοχή γιατί λόγω βιασύνης μπορεί να προκληθούν ατυχήματα. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι θετικές σε οικονομικά θέματα που αφορούν την εργασία σας. Εύνοια και αύξηση σε εισοδήματα μετά από ριζικές αναθεωρήσεις στον τρόπο εξοικονόμησης των υλικών αγαθών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που σας προκαλεί πίεση. Όμως παρότι δεν μπορείτε ακόμα, λόγω της αναδρομής του Κρόνου, να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας, έχετε την δυνατότητα να επαναφέρετε ένα αίτημα στο χώρο εργασίας που θα σας δίνει μεγαλύτερη σιγουριά στα οικονομικά. Ο Ερμής σας προτρέπει να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα. Ο Άρης στον τομέα της κοινωνικότητας του γραπτού και προφορικού λόγου σας δίνει μια δυναμική, που όμως πρέπει να την χειριστείτε σωστά ώστε να μην ξεφεύγετε από την ουσία. Πιθανόν να υπάρχουν διενέξεις με συγγενείς ή τον καθημερινό σας περίγυρο. Προσοχή στις μετακινήσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς σε σχέση με την προηγούμενη. Βρείτε το χρόνο να κατασταλάξετε στις απόψεις σας γιατί αυτό θα σας χρειαστεί την επόμενη εβδομάδα. Ασχολείστε περισσότερο με οικονομικά θέματα γιατί εκεί αισθάνεστε την μεγαλύτερη αστάθεια. Αργότερα θα σας απασχολήσουν θέματα τρίτων.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας ένταση θα επικρατήσει για οικονομικά θέματα, ίσως είχατε μια τάση να σπαταλάτε περισσότερα από αυτά που αντέχετε για να περάσετε όμορφα. Αποφύγετε τις υποσχέσεις αν δεν μπορείτε να τις καλύψετε με οικονομικό αντίκρισμα. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά το σκηνικό αλλάζει για τους γεννημένους από 15-19/1, δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στην δημιουργία, τον έρωτα και την διασκέδαση. Ο Πλούτωνας από την άλλη σας έχει μεταμορφώσει ή σας μεταμορφώνει σε κάτι που δεν είχατε προγραμματίσει. Όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν και αυτή την περίοδο αυτό σας ευνοεί. Τύχη από ενέργειες σας σε ερωτικό ή δημιουργικό πλαίσιο. Επίσης αν έχετε παιδιά θα σας δώσουν χαρά και εκεί θα δώσετε την προσοχή και την φροντίδα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η αυξανόμενη πίεση που αισθάνεστε δεν σας αφήνει να λειτουργήσετε με την άνεση που θέλετε. Όμως βάζοντας σε μία τάξη την ενέργεια σας κατορθώνετε να στηρίξετε την δημιουργικότητά σας που όσο πάει και αυξάνεται με την είσοδο του Ερμή στον τομέα της χαρά και της δημιουργίας. Με το σοβαρό τρόπο που φέρεστε, καταφέρνετε να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο Άρης από την άλλη σας προδιαθέτει να αγωνιστείτε για την καλυτέρευση των οικονομικών σας. Προσοχή στα απερίσκεπτα έξοδα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια εβδομάδα που δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Μπορείτε να βρείτε από τώρα τρόπους ώστε να είστε προετοιμασμένοι σε σχέση με οικονομικά και δημιουργικά εγχειρήματα. Ασχολείστε με προσωπικά σας θέματα γιατί στην διάρκεια της εβδομάδας είστε συναισθηματικά και ίσως, χωρίς λόγο, φορτισμένοι.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όλη αυτή την εβδομάδα εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου, θα έχετε πολύ ενεργητικότητα και αν μείνει εκεί το θέμα έχει καλώς, εάν όμως γίνεστε εριστικοί και επιθετικοί τότε δεν θα αποφύγετε τις κόντρες με το οικείο περιβάλλον. Προσοχή σε ατυχήματα στο σπίτι. Στις 15/5 μέσα από ενδοσκόπηση που αλλάζει σε βάθος τον ψυχικό σας κόσμο, σας κάνει να θέλετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Η ψυχολογική πίεση είναι μεγάλη όμως βγαίνει θετικό αποτέλεσμα, ίσως μετά από δυσκολίες και καταστάσεις που θα σας απομονώσουν, για να έχετε τελικά την έκβαση που επιθυμείτε. Αυτό το διάστημα θα εκτιμήσετε την ομορφιά και το βαθύτερο νόημα της ζωής. Μεγάλη μυστική πνευματική στήριξη και εύνοια από ανθρώπους που θεωρείτε  οικογένεια σας ή την πατρίδα γενικότερα.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Κρόνος σας δημιουργεί ψυχολογική πίεση άσχετα με την αναδρομή του. Οι συζητήσεις σας είναι πιο σοβαρές και έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους από το περιβάλλον. Ίσως να εκμυστηρευτείτε τους φόβους ,τις ανασφάλειες και τις απογοητεύσεις σας  σε συγγενείς και φίλους οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα σας κατανοήσουν. Ο Άρης μπαίνει στο δεκαήμερό σας και σας κάνει πιο δραστήριους και με περισσότερο θάρρος, αποφύγετε όμως να είστε επιθετικοί. Συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας και μετακινήσεις για θέματα σπιτιού.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Χωρίς ιδιαίτερες μεταπτώσεις θα περάσει αυτή η εβδομάδα αφού δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα το πλανητικό σκηνικό. Αρκετές φορές μέσα στην διάρκεια αυτής της περιόδου θα θελήσετε  να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε με ήσυχες εργασίες. Μπορείτε να ανασυγκροτηθείτε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός και αυτό μπορεί να έχει άμεση σχέση με το καθημερινό σας περιβάλλον. Ίσως στις αρχές της εβδομάδας, αντιμετωπίσετε κρυφές επιθετικές ενέργειες και στην συνέχεια αυτό να προκαλέσει εντάσεις και τσακωμούς. Προσοχή στις μετακινήσεις καθώς και στις δικές σας υπόγειες εντάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα. Στις 15/5 και στην συνέχεια στις 17/5 είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για εσάς γιατί προσεγγίζετε την ομάδα, την παρέα, την εταιρία κτλ που θεωρείτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε και στην συνέχεια βλέπετε ότι θα κάνετε μια πολύ συμφέρουσα συμφωνία που θα σας ωφελήσει στο μέλλον. Το Σαββατοκύριακο θα είστε πολύ κοινωνικοί και ευδιάθετοι. Καλό διάστημα σε ότι αφορά τις σπουδές και γενικά την επιμόρφωση.                               

Σχετικά